Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.luiland.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A LuiLand webhelyen (továbbiakban lap) található tartalom (szöveg-, kép-, videóanyag), technológia és működési elv a(z) Útirány Webmédia Bt. (továbbiakban üzemeltető) szellemi tulajdona. A máshonnan származó információk, adatok megjelenítése, továbbközlése minden esetben módosítatlanul, a forrás megjelölésével történik.

Az üzemeltető fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar szerzői jogi törvények védik.

Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - adattároló eszközére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A(z) Útirány Webmédia Bt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig a nyilvánosságnak bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A(z) Útirány Webmédia Bt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A luiland.hu domainnév, valamint a "LuiLand" név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Útirány Webmédia Bt. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Kapcsolat - Rólunk - Oldaltérkép - Szerzői jogok - Partnereink - Adminisztráció